fbpx

Team Mind2Muscle

Dennis Dahlborg

STAC Elittränare, Internationellt licensierad personlig tränare och kostrådgivare. 

Mer om Dennis

Mitt liv har fram till idag bestått utav träning och har inga planer på att det ska ändras tills jag blir gammal. Jag är i grunden fotbollsspelare fram tills jag var 19 år och på elitnivå. Längs med resan har jag även spelat bandy, gått på boxning m.m.
 
Idag tränar jag ca 5-6 ggr gym och det är det jag gjort de sista 10 åren, där jag provat på en hel del olika sorters träningsformer, bodybuilding, crossfit, plyo träning etc. Och det som fasnat för mig de sista åren är det just förmågan att hålla sig skadefri och inte ha några begränsningar när det kommer till träning. För det var på grund av diverse skador som gjorde att jag la av med fotbollen, gjorde där till alla misstag man kan göra i ett gym för att få en mer skador, för att jag inte visste bättre. Det har ju då lärt mig den hårda vägen.
 
Jag har arbetat som personlig tränare i 5 år där jag stött på alla möjliga olika individer så som elitsatsande, den dagliga motionären eller förstagångs tränande. Jag är den Personliga tränaren som inte ser några hinder för någon, ska du ta dig till elitnivå inom någon sport är det fruktansvärt hårt jobb som gäller. Ska du göra en viktresa vare sig det är upp eller ned är det hårt jobb som gäller. Eller är det att komma till ditt bästa JAG någonsin, är det hårt jobb som gäller. Jag ger dig de verktyg du behöver och jobbar efter ditt mål som vi gemensamt satt upp, men det är du som klient som behöver göra det hårda jobbet. För “Vill man ha något man aldrig haft, får man vara villig att göra något man aldrig gjort”
 
Så min filosofi är idag att alla kan träna, alla kan hålla sig skadefria, om man gör det på rätt sätt, så finns det inga begränsningar.
 
Utbildad inom:
  • Int. Lic. Personlig Tränare
  • Int. Lic. Kostrådgivare
  • Proceedo 3D Träning
  • Safe Styrkelyft
  • Safe Olympiska lyft
  • Safe Endurance
  • Safe Träning för gravida och efter graviditet

Ta kontakt med Dennis