Det är vi som är mind2muscle

Vi som driver MIND2MUSCLE har tillsammans många många års samlad erfarenhet av allt som berör träning, rehab/prehab, kost och hälsa både avseende barn/ungdom och vuxna.

Vi får kontinuerligt frågor vilket har tagit oss till beslutet att istället för att besvara frågorna en och en tänker vi att vi nu ger ALLA som vill ha svar på sina frågor och funderingar, bara behöver lyssna på MIND2MUSCLE Podden. Vi har en massa att bidra med och delge dig som lyssnare och ser verkligen framemot att delge dig våra erfarenheter som vi hoppas skall hjälpa och inspirera dig till stordåd i din träning!

Välkommen att lyssna in vår podd och välkommen till vårt Training Center för att prata, träna och genomföra fystester.

André Khaldi

Personligtränare och kostrådgivare med utbildning på Sports Club Education 2017. Hockeyspelare i grunden men brinner för idrott för unga, elit och seniorer.

E-post: andre@mind2muscle.se

Dennis Dahlborg

Internationellt licensierad personlig tränare och kostrådgivare. 

E-post: dennis@mind2muscle.se

Mattias Hillesö

Leg. kiropraktor, arbetar mot idrottare från knattenivå till elitnivå med bl.a. hockeyspelare i NHL, KHL och SHL, tennisspelare och fotbollsspelare.

E-post: mattias@mind2muscle.se

Ali Khaldi

Lic. Personlig tränare, medgrundare av träningsbolaget Ultimate Performance (Uppsala Utvecklings- och Prestationscentrum) och fd. elitaktiv ishockeyspelare.

E-post: ali@mind2muscle.se