Vad är det som gör att vi tänker att vi kan göra denna podd?

Vi som driver MIND 2 MUSCLE Podden har tillsammans många många års samlad erfarenhet av allt som berör träning, rehab/prehab, kost och hälsa både avseende barn/ungdom och vuxna.

Vi får kontinuerligt frågor vilket har tagit oss till beslutet att istället för att besvara frågorna en och en tänker vi att vi nu ger ALLA som vill ha svar på sina frågor och funderingar nu bara behöver ratta in MIND 2 MUSCLE Podden, vi har en massa att bidra med och delge dig som lyssnare och ser verkligen framemot att delge dig våra erfarenheter som vi hoppas skall hjälpa och inspirera dig till stordåd i din träning!

GOD, UTBILDANDE och INSPIRERANDE lyssning😊!

André Khaldi

Personligtränare och kostrådgivare med utbildning på Sports Club Education 2017. Hockeyspelare i grunden men brinner för idrott för unga, elit och seniorer.

E-post: andre@mind2muscle.se

Mattias Hillesö

Leg. kiropraktor, arbetar mot idrottare från knattenivå till elitnivå med bl.a. hockeyspelare i NHL, KHL och SHL, tennisspelare och fotbollsspelare.

E-post: mattias@mind2muscle.se

Ali Khaldi

Lic. Personlig tränare, medgrundare av träningsbolaget Ultimate Performance (Uppsala Utvecklings- och Prestationscentrum) och fd. elitaktiv ishockeyspelare.

E-post: ali@mind2muscle.se