Vem är André Khaldi?

Jag har alltid tränat sen jag var liten. Spelade hockey fram tills att jag var 14. Efter det har jag lagt mycket tid på gymmet och olika kampsorter.

Jag började som instruktör på Ultimate Performance 2016 och gjorde min PT- och kostrådgivareutbildning på Sports Club Education 2017.
Under min tid på Ultimate Performance har jag jobbat med väldigt många olika grupper, ungdomsidrottare, elitidrottare och motionärer. Att ha fått göra det har givit mig en bred kunskap inom träning på alla nivåer. Att få lära ut men också att lära sig ännu mer om träning är drivet bakom den här podcasten.

Min filosofi inom träning är att en stark, skadefri och framförallt smärtfri kropp byggs alltid på en stabil grund av rörlighet och stabilitet.

 

Gillar du denna artikel?

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin
Dela på email
Dela med e-post